Skip to content

Obegränsad surf –
Mobilabonnemang & Mobilt Bredband

Är du på jakt efter ett mobilabonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf? Då har du kommit helt rätt. Här listas nämligen de billigaste och bästa operatörerna för just det ändamålet. Vi uppdaterar våra listor dagligen – för att kunna säkerställa att du kan ta del av dagsaktuella erbjudanden.

Lista över obegränsad surf:

1. Chilimobil – Mobilt bredband obegränsad surf

349kr / mån
FRI SURF / Obegränsat

Chili Mobil erbjuder mobilt bredband till dig som är ute efter ett flexibelt paket. Det billigaste abonnemanget ligger på 149kr, vilket såklart är bra. Men! Om du ökar till 349kr i månaden kan du ta del av fri surf! Vilket är väldigt billigt.

2. Fibio – Billigaste mobilabonnemanget

Erbjudande: 39 kr/mån
i 2 mån, sedan 149 kr/mån

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
100% nöjd kund garanti
5 GB Surf

3. Hallon – Billiga mobilabonnemang

Erbjudande: 49 kr/mån
i 6 mån, därefter 99 kr/mån

Hos abonnemangsoperatören “Hallon” finner du marknadens (utan tvekan) billigaste mobila bredband. Hastigheterna är inte de bästa, men uppkopplingen är stabil och fungerar utmärkt för streaming och annan typ av surf.

4. Telenor – Jämför mobilt bredband

299 kr / mån

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av bredband. Denna operatör är både väletablerad och känd i Sverige. Priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga bredband och schyssta tilläggstjänster.

5. A3

179 kr/mån

Fria samtal och sms
Spara oanvänd surf
Ingen bindningstid
8 GB Surf

6. Vimla

Erbjudande: 25 kr/mån
i 3 mån, sedan 100 kr/mån

Fria samtal och sms
Spara oanvänd surf
Ingen bindningstid
3 GB Surf

Vad betyder obegränsad surf?

Det finns en hel del olika abonnemang och mobila bredband ute på marknaden idag. En typ som allt fler får upp ögonen för är det obegränsade mobila bredbandet. Vilket innebär att du betalar en fast månadsavgift – samtidigt som du får fria surfmängder.

fri surf / obegränsad

Ett mobilt bredband, eller mobilabonnemang som besitter obegränsad surf är i regel helt fritt att använda. Det finns ingen data per månad att förhålla sig till. Istället kan du njuta av dina favoritfilmer, online-spel, eller sociala medier utan att behöva oroa dig för att surfen kanske tar slut.

Det finns många fördelar med att välja ett obegränsat mobilabonnemang / mobilt bredband. Framförallt, kan det bli lönsamt om du vet att du kommer att nyttja det till fullo. Att köpa till mer surf på ett vanligt abonnemang kan nämligen bli ganska dyrt.

Billigaste abonnemanget och mobila bredbandet med fri surf

Så, vilken operatör kan egentligen erbjuda det bästa och billigaste mobila bredbandet (och mobilabonnemanget) med obegränsad surf? Enligt våra kalkyler var det Chili mobil som kunde ge det billigaste priset, på 299kr genom att använda den här länken.

På andra plats finner vi Telenor, och därefter, hack i häl kunde vi urskilja Tre. Det finns helt enkelt en del operatörer som erbjuder ungefär samma pris. Vilket inte är särskilt konstigt, då många av dessa aktörer delar på nät och har ungefär samma kostnader.

Vem ska köpa fri surf?

Det finns egentligen ingen särskilt grupp av människor som bör skaffa fri surf. Snarare beror det lite på hur situationen ser ut. Däremot, bör man skaffa obegränsad surf om man vet med sig att man har en stor användning av data.

Förslagsvis, kanske man delar på bredbandet med flera andra i hushållet? Eller kanske, är man en frekvent användare av streamingtjänster som exempelvis Netflix eller Viaplay?

Lyckligtvis, kan man ganska enkelt testa på ett mobilabonnemang eller mobilt bredband med fri surf utan bindningstid. På så vis kan man få en försmak på hur det kommer att bli.

Mobilt bredband & mobilabonnemang

Oftast finner vi ungefär samma priser på ett mobilt bredband med obegränsad surf som vi ser på mobilabonnemang med fri surf. Detta beror helt enkelt på att nätet är detsamma.

Det är alltså samma slags kostnader, och det är oftast fullt möjligt att skaffa sig fri surf på sin mobiltelefon och sedan dela detta till flera andra enheter. Mitt förslag är att du tittar igenom villkoren hos den valda operatören.