Skip to content

Abonnemang med telefon på köpet

Idag är det många som söker efter ett abonnemang med telefon på köpt. Det kan nämligen bli ganska lönsamt, eftersom man i regel kan ta del av ganska givmilda rabatter. Men hur ser egentligen marknaden ut? Vilka operatörer erbjuder en mobiltelefon vid köp av abonnemang? Vi har granskat den svenska mobilmarknaden & vi har ett resultat.

Lista över abonnemang med telefon på köpet:

1. Hallon – Billigaste mobilabonnemanget

Erbjudande: 49 kr/mån
i 6 mån, därefter 99 kr/mån

Fria samtal och sms
Ingen bindningstid
Spara oanvänd surf
4 GB Surf

2. Vimla – telefon på köpet

Erbjudande: 25 kr/mån
i 3 mån, sedan 100 kr/mån

Fria samtal och sms
Spara oanvänd surf
Ingen bindningstid
3 GB Surf

3. Fibio

Erbjudande: 39 kr/mån
i 2 mån, sedan 149 kr/mån

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
100% nöjd kund garanti
5 GB Surf

4. Chili mobil

299kr/mån
FRI SURF

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
Kundservice

5. A3

179 kr/mån

Fria samtal och sms
Spara oanvänd surf
Ingen bindningstid
8 GB Surf

6. Telenor

249kr/mån

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
4 GB Surf

Hur får man en telefon på köpet – med abonnemang?

Det enklaste sättet för att få en telefon på köpet är såklart att välja valfri operatör i vår lista ovanför. Dessutom, kan det vara fördelaktigt att välja en aktör som erbjuder en billig månadskostnad.

Då blir nämligen hela abonnemanget i regel billigare. Eftersom det är främst det som kostar pengar. En telefon betalar du oftast av på 12 eller 24 månader och kostnaden varierar såklart beroende på vilken telefon du väljer.

Vilken telefon ska man välja?

Det finns ett flertal telefoner som är sammanvävda med givmilda och bra erbjudanden. Det kan därför vara lite svårt att veta vilka av alla telefoner, märken och förslag man bör navigera efter.

Därför kan det såklart vara bra att ha koll på sina alternativ.

iPhone 11 & 12

iphone

Just nu är det väldigt populärt att införskaffa sig en iPhone 11 eller 12 ihop med ett mobilabonnemang. Som tur är, finns det en hel del operatörer som erbjuder schyssta rabatter på just detta inköp.

För att kunna köpa en iPhone 11 eller 12 tillsammans med ett billigt mobilabonnemang bör du därför titta igenom operatörerna högre upp. Där finner du vital information kring vad som gäller, och hur mycket du måste betala för mobilen.

Vilken operatör är billigast och bäst?

Ni som är frekventa läsare på den här webbplatsen känner säkert redan till att vi listar och rankar en hel del olika mobilabonnemang på den här webbplatsen. Oftast, utgår vi från de billigaste alternativen – då det är lite vår inriktning.

Lyckligtvis, finner vi faktiskt ett samband mellan billiga mobilabonnemang och bra pris på telefoner. Det vill säga, de operatörerna som erbjuder de billigaste och bästa abonnemangen och bredbanden – erbjuder också de bästa prisen på mobiltelefoner. Därför kan det vara direkt fördelaktigt att gå in på nummer ett på vår lista för att sedan se hur erbjudandet ser ut för just din telefon.