Skip to content

Mobilabonnemang utan surf

GÄr det att skaffa ett mobilabonnemang utan surf? Nja, blir svaret pÄ den frÄgan. DÀremot gÄr det att skaffa sig det billigaste mobilabonnemanget (som har en pytteliten mÀngd data). Nedan finner du ett par alternativ.

Topp 6 Billigaste mobilabonnemang:

1. Hallon – Billigaste mobilabonnemanget

Erbjudande: 49 kr/mĂ„n
i 6 mÄn, dÀrefter 99 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Ingen bindningstid
Spara oanvÀnd surf
4 GB Surf

2. Vimla

Erbjudande: 25 kr/mÄn
i 3 mÄn, sedan 100 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Spara oanvÀnd surf
Ingen bindningstid
3 GB Surf

3. Fibio

Erbjudande: 39 kr/mÄn
i 2 mÄn, sedan 149 kr/mÄn

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
100% nöjd kund garanti
5 GB Surf

4. Chili mobil

299kr/mÄn
FRI SURF

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
Kundservice

5. A3

179 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Spara oanvÀnd surf
Ingen bindningstid
8 GB Surf

6. Telenor

249kr/mÄn

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
4 GB Surf

Vad innebÀr mobilabonnemang utan surf?

Ett mobilabonnemang utan surf innebÀr att du endast kan ringa och skicka SMS. Du kan inte ansluta till internet, eller anvÀnda surf överhuvudtaget.

Olyckligtvis, finns det inte sÄ mÄnga alternativ hÀr. Framförallt eftersom surfandet blir allt mer sammanvÀvt med vÄr vardag och efterfrÄgan ökar stÀndigt.

Vilket sÄklart kan vara orÀttvist mot dem som inte har nÄgon anvÀndning av exempelvis obegrÀnsad surf eller dylikt. Dock, har vi valt att göra en alternativ granskning för att fÄ svar pÄ vilken operatör som erbjuder billigaste mobilabonnemanget utan surf.

Billigaste mobilabonnemanget

Ni som kĂ€nner till den hĂ€r webbplatsen sen tidigare, vet ocksĂ„ om att vĂ„rt primĂ€ra syfte Ă€r att ranka och lista det billigaste mobilabonnemanget. Och i den hĂ€r sammanhanget – kan man nĂ€mligen utgĂ„ frĂ„n samma lista.

Genom att vĂ€lja det billigaste abonnemanget – fĂ„r man ta del av en minimal volym av surf. Vilket innebĂ€r att du kanske betalar 10-20kr i mĂ„naden för sjĂ€lva surfen. Resterande gĂ„r till dina primĂ€ra syften, det vill sĂ€ga, att ringa och SMSA.

SÄ, för att ta lokalisera mobilabonnemang utan surf mÄste man helt enkelt acceptera att det kommer krÀvas Ätminstone 1GB data i mÄnaden.